Zala Megye Gazdaságáért Kamarai Díj


 

kamarai díj

 

A fenti elismerést, s még számos egyéb kitüntető címet 2017.05.25-én vehették át az arra érdemesek a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Zalai Hírlap közös rendezvényén a Kamarák Házában.

A lenti Németh-Fa Kft., a zalaegerszegi 3B Hungária Kft., valamint a zalaszentgróti Zala-Cereália Kft. kapta idén a Zala Megye Gazdaságáért Kamarai Díjat. 

A több éves múltra visszatekintő díjkiosztó ünnepséget gazdasági fórum keretezte, ahol elsőként dr. Szabó Antal, a zalai kamara alelnöke szólt arról, fontos elismerni a gazdasági élet azon szereplőit, akik szembenéznek a kihívásokkal és képesek maradandót alkotni. A sikeres vállalkozás egyik feltétele a határozott elképzelés és a meggyőződés, hogy a helyi erőkkel is lehet nagyot alkotni - mondta, majd Goethe szavait idézte: a merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.

Ezután következett a kamarai díjak ünnepélyes átadása. A köztestület évente elismeri azokat a vállalkozásokat, amelyek kiemelkedő teljesítményükkel, illetve több éves nívós munkájukkal élenjáró módon gyarapítják Zala megye gazdaságát. Az idei kitüntetettek: Németh-Fa Kft. Lenti, 3B Hungária Kft. Zalaegerszeg és Zala-Cereália Kft. Zalaszentgrót. A díjazottak munkájába, teljesítményébe kisfilmek avatták be a fórum résztvevőit.

Ez a díj megtiszteltetés és egyben elismerése annak a munkának, ami hosszú évek óta folyik cégünknél. A privatizáció után egyetlen működő gabonaipari cég maradt talpon. Tevékenysége során kiemelkedő szerepe volt abban, hogy elsősorban megye területén beszerzett gabonákból jó minőségű árut bocsásson a vevői rendelkezésére. A TÜSKESZENTPÉTERI liszt méltán kedvelt termék nemcsak a háziasszonyok, de a sütőipari cégek tevékenységében is.

Takarmány és állattartás területén olyan elévülhetetlen érdemeket szerzett, hogy az ágazatot érintő súlyos válságok ellenére ma nyugat Dunántúl a baromfi ágazat egyik megkerülhetetlen területe lett.

Ezt az elismerést cégünk valamennyi dolgozója összehangolt munkája eredményezte.
Büszkék vagyunk rá.

 

A jelölt kisfilm megtekintéséhez kattintson ide.

A díjátadó film megtekintéséhez kattintson ide.